Ray Donovan Dizisi Konusu


‘Ray Donovan’ zengin ve ünlü insanların sorunlarını halleden ve bir yandan da aile hayatını dengede tutmaya çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor. Bir hukuk şirketine bağlı olarak çalışan Ray Donovan, sorunları hallederken girdiği hiçbir işten temiz çıkamıyor. Gitgide daha bir batağa saplanmaya başlayan ahlaki duyguları, karısına ve çocuklarına da sirayet etmeye başlıyor. Kendi iç dünyasındaki tutarsızlıklar ve düzensizlikler, olağanca bir hızla çevresindeki her şeyi değiştiriyor. Bunun için de fazla beklemek zorunda kalmıyorsunuz.
Boston’da ise hiç beklenmedik bir hadise olur. Ray’in babası Mickey, 20 yıllık cezasının tamamlanmasına 5 yıl kala şartlı tahliye olur. İşleri daha karmaşık hale sokan ise Mickey’in Los Angeles’a geliyor olmasıdır. Ray, babasının her bulunduğu ortamı enkaza çevirmesinden dolayı tedirgindir. Bu yüzden ailesini korumak için yoğun çaba harcamak zorundadır.
Mickey’e karşı düşmanca tavır takınan Ray’in aksine kardeşleri Terry ve Bunchy, babalarına karşı daha ılımlıdır. Babalarına her şeyi düzeltmesi için bir şans daha tanıma taraftarıdırlar. Ray’in tüm karşı çıkışlarına karşın, karısı Abby ve çocukları da Mickey’i tekrardan ailenin içine alırlar. Kimin haklı olduğunu zaman gösterecek.

Yorumlar