The Sopranos Dizisi Konusu


İtalyan-Amerikan bir mafya babası olan Tony Soprano, büyük bir mafyayı yönetmektedir. Heyecanlı ve sürükleyici sahnelerle Tony Soprano ve ailesinin başından geçenler, etkileyici bir havada anlatılmaktadır.

Bir gün Tony Soprano, yorgun günlerin ardından sık sık geçirdiği baygınlıklardan birini daha geçirince bir psikiyatriste görünmeye karar verir. İlk başlarda ailesinin isteğini yerine getirmek için seanslara devam ederken, daha sonra bu seanslar hoşuna gitmeye başlar. Farklı konularda tartışmaları sürdürdükleri bu seanslar, Tony Soprano’ya farklı bakış açıları ve düşünceler kazandırmaya başlamıştır. Karakterimizin sürekli iç içe olduğu; suç, aile, adalet gibi kavramları psikiyatrisi Dr. Melfi ile ele alması, ona farklı bir rahatlık vermiştir.


Dizide tabi sadece mafya lideri Tony Soprano anlatılmıyor. Büyük bir mafya ailesi olan Soprano Ailesi, bu ailenin üyelerinin birbirleri ile ilişkileri, karşılarına çıkan güçlüklere karşı birbirlerine destek olmaları ve çeşitli güç savaşlarında ailelerinin büyüklüğüyle galip gelmeleri anlatılmaktadır.

Yorumlar